Shiatsu

Shiatsu is een massagevorm uit Japan, letterlijk vertaald ‘Vingerdruk’ en komt voort uit een lange traditie van de Oosterse Natuurlijke Geneeswijzen. Deze drukpuntmassage werkt in op de stroom van de meridianen of energiebanen in het lichaam, stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt om terug gezond te worden en te blijven.

Shiatsu is een complementaire behandelingsmethode met een holistische visie, en zodoende gericht op het helen van het geheel. Klachten of problemen worden benaderd vanuit een totaalbeeld van de mens zowel op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau.

Het Japanse Ministerie van Gezondheid erkent Shiatsu als een apart specialisme en omschrijft het als volgt:
“Shiatsu is een vorm van manipulatie met duimen, vingers en handpalmen, waarbij zonder gebruik van enig instrument, druk wordt uitgeoefend op de menselijke huid, om interne stoornissen te corrigeren, de gezondheid te bevorderen of te bewaren en specifieke klachten te behandelen.”

De massage wordt gegeven aan de ontvanger bovenop de kledij.  Breng een losse broek (jogging broek bvb), een T-shirt en een paar kousen mee.

Praktische informatie

Duur De massage duurt 60 minuten.

Prijs

  • 50 euro

Boek deze massage.
Bekijk de volledige prijslijst.

Ontmoet jezelf in lichaam en geest